Απαλλαχτείτε από το άγχος του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας, καθώς την έχουμε ήδη δημιουργήσει για εσάς

” Παραλάβετε ΕΤΟΙΜΟ το website σας στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς! “

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση πλατφόρμας, εισαγωγή και μορφοποίηση υλικού, παράδοση site με κωδικούς διαχείρισης στην τιμή των €395,00 (συν τη φιλοξενία) – χωρίς κρυφές χρεώσεις!

1. Παραγγελία Υπηρεσίας

Αρχικά πρέπει να αγοράσετε την υπηρεσία του Sigma Responsive Medical  πατώντας παραγγελία στο προϊόν από εδώ. Κατά την διαδικασία παραγγελίας αναγράφετε ή κατοχυρώνετε το domain name που θα στεγάσει το website σας. Το προσθέτετε στο “Καλάθι” και συνεχίζετε με την επιλογή κύκλου χρέωσης του πακέτου φιλοξενίας (hosting account). Το Sigma Responsive Medical  φιλοξενείται σε πακέτο Prime ετήσιο ή διετές.

Με την ολοκλήρωση και εξόφληση της παραγγελίας, το τεχνικό τμήμα προχωρά στην εγκατάσταση της πλατφόρμας και σας αποστέλλει σχετικό email με το περιεχόμενο που πρέπει να μας προωθήσετε:

2. Αποστολή περιεχομένου ιστοσελίδας

Εσείς, αναλαμβάνετε να μας προωθήσετε τις εξής πληροφορίες μέσω email:

 • Το λογότυπο σας σε ανοιχτό αρχείο (.png ή .jpg ιδανικές διαστάσεις 200 x 90 με διαφάνεια).

 • Την ακριβή διεύθυνση της εταιρείας για την αποτύπωση του στίγματος στο δυναμικό χάρτη επικοινωνίας (Google Maps) όπως φαίνεται στη σελίδα «Επικοινωνία» και:
  – τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλ. Fax, email ή κινητό),
  – προαιρετικά τα links που αντιστοιχούν στα Social Network της εταιρείας (Google+, Facebook, Linked in, Twitter κ.α.).

 • Το Menu που επιθυμείτε για την μπάρα πλοήγησης του ιστοχώρου σας (πχ Αρχική, Ποιοι Είμαστε ή Βιογραφικό, Τμήματα/Τομείς, Συχνές Ερωτήσεις, Νέα/Άρθρα, Κλείστε ραντεβού). Συμπεριλαμβάνεται η εισαγωγή και η μορφοποίηση των περιεχομένων.

 • Τα κείμενα και φωτογραφίες που θα μπουν σε κάθε κατηγορία. Αυτά θα πρέπει να είναι ταξινομημένα σε φακέλους ανά θεματική ενότητα και το όλο υλικό να σταλεί συμπιεσμένο σε μορφή zip:
  Αρχική: Σύμφωνα με το Demo της υπηρεσίας, μας προωθείτε τα αντίστοιχα κείμενα. Προαιρετικά μπορείτε να μας προωθήσετε τον σύνδεσμο από το Βίντεο του Youtube που επιθυμείτε να προβάλετε στην Αρχική σας σελίδα.
  Ποιοι είμαστε ή Βιογραφικό: Σύμφωνα με το Demo της υπηρεσίας, μας προωθείτε τα αντίστοιχα κείμενα και εικόνες. Προαιρετικά μπορείτε να μας προωθήσετε και μια κεντρική εικόνα για την σελίδα με ιδανικές διαστάσεις 1900×700.
  Τμήματα/Τομείς: Σύμφωνα με το Demo της υπηρεσίας, μας προωθείτε τα αντίστοιχα κείμενα και εικόνες. Προαιρετικά μπορείτε να μας προωθήσετε και μια κεντρική εικόνα για την σελίδα με ιδανικές διαστάσεις 1900×700.
  Συχνές Ερωτήσεις: Σύμφωνα με το Demo της υπηρεσίας, μας προωθείτε έως και 10 Συχνές Ερωτήσεις με τις συνοπτικές απαντήσεις τους. Προαιρετικά μπορείτε να μας προωθήσετε και μια κεντρική εικόνα για την σελίδα με ιδανικές διαστάσεις 1900×700.
  Νέα/Άρθρα: Σύμφωνα με το Demo της υπηρεσίας, μας προωθείτε έως και 2 άρθρα μαζί με μια συνοδευτική εικόνα για κάθε άρθρο.

 • 1 κεντρική Εικόνα για την αρχική οθόνη (ιδανικές διαστάσεις 1900×700).

3. Παράδοση ιστοσελίδας

Αφού στείλετε τα παραπάνω στοιχεία, ειδικός developer θα προβεί στη εγκατάσταση και παραμετροποίηση της νέας Sigma Responsive Medical  ιστοσελίδας σας. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση των κωδικών διαχείρισης και των οδηγιών για τη διαχείριση του περιεχομένου.

*Οι αναγραφόμενες τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ – Παρ 9 πμ-5 μμ
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά

  +123456789

Κλείστε Ραντεβού

Συμπληρώστε την φόρμα αίτησης ραντεβού και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

BOOK AN APPOINTMENT